Totaal aantal pageviews

zaterdag 13 juni 2015

Lief dagboek......?

Ik ben een tijdje uit het arbeidsproces gestapt vanwege burn out klachten.
Op zich niet gek als je aansluitend op je zwangerschapsverlof 90% gaat werken en ernaast ook nog een opleiding doet waar minimaal 900 zelfstudie uren voor staan op jaarbasis.

Anyway..... Ik ben keihard teruggefloten door mijn lichaam.
Na een tijdje therapeutisch werken heb ik besloten drastisch te minderen qua uren en meer voor mezelf en mijn gezin te kiezen.
Eén van de de tips die ik kreeg van maatschappelijk werk was om een soort van dagboekje bij te houden, of in ieder geval dingen van me af te schrijven.
Nu doe ik dit in ieder geval wekelijks in een soort dagboekje, maar misschien helpt het me ook om af en toe hier wat neer te zetten.

Ik merk zeker dat het helpt om dingen op papier te zetten, ik kan het makkelijker van me af zetten!
Ik ben een leukere mamma geworden en een lievere echtgenote (denk ik :))
Uiteraard heb ik nog mijn momenten, zodra je weer aan het werk bent draait het vooral om de balans te vinden, helaas lukt dit nog niet altijd, maar er zit een stijgende lijn in!

Door mijn gezondheid is het consuminderen er al een tijdje bij ingeschoten.
Daar lag mijn prioriteit in ieder geval niet. Nu het wat beter gaat, wil ik graag wel weer beter op de uitgaven gaan letten en wellicht ook weer wat inkomsten genereren door Euroclix en Qassa!
Mocht je ook wat willen bijverdienen door mails te klikken, dan nodig ik je van harte uit om op bovenstaande links te klikken en lid te worden. Op deze manier verdienen we er beide aan. :)


Dus wellicht binnenkort weer wat activiteit hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten