Totaal aantal pageviews

donderdag 18 juni 2015

Herstel momenten inbouwen

Dat is de opdracht van de maatschappelijk werkster waarmee ik maandelijks praat.
Helaas valt dat nog niet altijd mee. Op mijn werk is het dusdanig druk dat buiten de lunchpauze (30 min) er weinig ruimte is om even een herstel momentje van een paar minuten in te ruimen. Wanneer ik dan thuiskom is het rennen en vliegen om de kinders en onszelf te voeden en vervolgens de kids op bed te krijgen.
En dan nog het huishouden......
Ik vraag me echt af hoe anderen dat allemaal doen!

Vandaag had ik een vrije dag, een echte!
Kids naar school en opvang, man aan het werk en ik lekker niets!
Nou ja..... Eerst 's ochtends de oudste naar school brengen, daarna door om te sporten.
Naar huis douchen, was ophangen, volgende was erin, boodschappen doen, nog een was ophangen, lunchen. En na de lunch ben ik op de luie stoel geploft en heb niks meer gedaan.
En dan begint het geknaag...... Want hoewel ik weet dat ik echt even bij kan tanken van in de stoel hangen niks doen, zie ik dat de stofzuiger er nog door moet, dat de ramen nodig gewassen moeten worden aan de binnenkant, alles kan sowieso wel een sopje gebruiken.....
Dus al met al, nog geen herstel moment, maar meer een pieker moment!
Ik kan het in mijn hoofd niet rustig krijgen!

Mocht iemand die hier leest voor mij de gouden tip hebben hoe ik me op zo'n moment niet schuldig ga voelen, dan houd ik me aanbevolen!

Nog 3 weekjes en dan hebben we vakantie, hopelijk wordt het nog een beetje zomer, want we hebben voor deze 3 weken een camping geboekt in eigen land........

Hopen jullie mee? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten