Totaal aantal pageviews

zondag 29 april 2012

Oproep aan alle lurkers!

Lees hier het idee erachter.
Ik zou het leuk vinden dat als ik 'lurkers' heb dat deze mensen een reactie achterlaten op mijn blog!

Fijne dag!

7 opmerkingen:

 1. Há: leuk dat je meedoet! Ik hoop op een berg leuke reacties :)

  Uiteraard kom ik vanavond nog eventjes bij je loeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik lurk. Al wist ik tot 5 minuten geleden niet wat het was. Ik reageer soms wel, soms niet en alleen anoniem met initialen eronder. Had laatst een hele reactie bij zuster Klivia getikt, kon ik niet anoniem reageren... jammer van mijn tik-tijd.
  Al reageer ik altijd anoniem, ik probeer wel positief en netjes te blijven; zo probeer ik ook met de mensen om mij heen te leven, dus hier op het www ook.
  Succes verder met bloggen, ik lees graag mee.
  WG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom niet? Je kunt toch en fictief e-mailadres gebruiken? Het wordt sowieso niet gepubliceerd hoor, geen zorgen. Privacy blijft gewaarborgd.

   Verwijderen
 3. Ook volgers mogen reageren toch? 'k Lees hier ook graag,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben een lurker, ik zie en lees veel blogs afhankelijk van tijd, bui en interesse. Voel niet altijd een behoefte om reactie te geven want als ik in een boekhandel rondloop en af en toe een boek oppak en inkijk, voel ik ook niet de behoefte om gelijk de auteur een brief of telegram te sturen of het boek gelijk te kopen. Als je anoniem reageert wordt door de andere bloggers minder op jouw gereageerd, het zij zo of is het zei zo, in ieder geval je hoort er niet helemaal bij. Soms is dit jammer, maar voor mij is het als lezen van een krant, ik leg het weer naast mij neer, ik ga niet gelijk op hoge poten een brief schrijven naar de redactie om mijn eigen standpunten weer te geven hoewel ik dit wel vaak heb willen doen. En daar komen bloggers uit voort. En ik ben er dus geen een. Als je een bijeenkomst zou organiseren, dan zou ik wel komen. Dat lijkt me leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal ook maar even opbiechten dat ik naast blogger zelf ook een lurker ben hoor!
  Lees inderdaad veel blogs, maar reageer (bijna) nooit.
  Voor wat betreft een bijeenkomst, daar zal het niet van komen. Blijf wat dat betreft liever in de anonimiteit vertoeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, een lurker, wat een mooie uitvinding. Ik weet niet of ik 'bij jou' lurk/lurkte/gelurkt heb. Volgens mij heb ik weleens gereageerd op een blog, dus ik denk dat ik een indcidentele lurker ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen