Totaal aantal pageviews

maandag 27 februari 2012

Nadenken......

Ik ben erg veel aan het nadenken de laatste tijd.
Meer dan goed voor me is volgens mij. Manlief vond dat ik aardig stiller ben geworden afgelopen weken.
Ik ben wat dat betreft een echte binnenvetter. Pas als het echt niet meer lukt, komt alles eruit.
Zoals ik eerder al schreef heb ik gesolliciteerd. Nog niks van gehoord.
Op mijn huidige werk heb ik het nog best naar mijn zin, maar het kost veel energie omdat ik me druk kan maken om allerlei dingen. Ook al heb ik me voorgenomen om dat niet te doen. Het is moeilijk om niet betrokken te raken als je in de zorg werkt. Maar wat als ik op gesprek mag komen bij de functie waar ik op gereageerd heb. Zeg ik dan mijn veilige plekje vaarwel? Is het niet verstandiger te blijven waar ik zit?
Afgelopen weekend moest ik weer werken. Toen ik thuiskwam had kleine vent het gepresteerd om helemaal zelf uit een beker te drinken. En ik heb dat gemist! Maakt een andere werkplek het mogelijk om toch meer met kleine vent door te brenken?

Daarnaast willen wij heel graag een brusje voor kleine vent. Helaas afgelopen december een missed abortion gehad en momenteel lijkt het of er totale radiostilte is in mijn buik. Er gebeurt echt 0,0.
Dan begin ik dus al weer te denken hoe het verder gaat/zal gaan/zal moeten. Heb binnenkort een afspraak bij de gyn, maar zelf natuurlijk al wat opgezocht op internet.
Mocht een brusje er voor ons niet op natuurlijke wijze in zitten, willen we dan de medische molen in? Of kunnen we die wens naast ons neerleggen als het niet lukt?

Ook de vakantie is ter sprake gekomen hier in huis. Onze wens qua vakantieland kost een behoorlijke duit. We zijn het echter wel gewend (verwend) om vakanties te maken naar verre oorden.
Kunnen we het opbrengen om eens een jaar niet te gaan? Wat zal manlief daar van vinden? Die vindt de vakantie namelijk heilig. Is een vakantie dichterbij ook net zo leuk? En ook goedkoper?

En op deze manier vul ik mijn vrije momenten de afgelopen, pak em beet, 3 weken.

Het vele nadenken kost mij veel energie. Hierdoor blijven taken die ik wil/moet doen liggen, waar ik weer over ga piekeren en zo dus in een negatieve spiraal beland.

Het bovenstaande klinkt bijna bij het depressieve af zie ik nu. Het is niet zo dat ik helemaal geen lol meer heb of niks met hubbie bespreek, maar ik moest even een klaagblogje kwijt denk ik.

Wellicht lucht het mij wat op zo en anders ook maar niet.
Het zal ook wel te maken hebben met het weer. Als straks het zonnetje weer volop gaat schijnen, zal ik dat vast ook weer doen!

Mochten jullie het een zeurblog vinden, dan alvast sorry. Maar het is wel zo dat jullie er zelf voor kiezen om het te lezen!
Als afsluiter dan maar zelf een zonnetje laten schijnen!

5 opmerkingen:

 1. Soms is het zo heerlijk om je gevoelens van je af te schrijven. Ik denk wel dat je op de vakantie flink kan bezuinigen. Ik weet niet wat voor een vakanties jullie normaal houden maar je kan eens zoeken op camperen in het buitenland oid.
  En het is zeker waar wat je zegt... Als straks het zonnetje weer lekker gaat schijnen je jezelf ook wel weer beter gaat voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is toch alleen maar goed om je gevoelens van je af te schrijven? En het is ook allemaal niet niks! Ik hoop dat de zon snel voor jullie gaat schijnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'em gelezen en vind niet dat je zeurt. Ik herken het wel, volgens mij is het vrouw eigen. Dat idiote nadenken en alle opties bedenken.

  Ik kan je dan ook gene tips geven ;)

  Hou je taai!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat nou, di's niet zeuren, 't is juist goed alles eens van je af te schrijven,
  Hou je haaks, meis!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken het ook wel, zelfs de onderwerpen :-) Zolang ik er maar niet in blijf hangen is het niet erg. Af en toe gedachten op een ander spoor en door!

  BeantwoordenVerwijderen