Totaal aantal pageviews

maandag 11 april 2011

Weer eens tijd voor een blog

Ik heb de afgelopen tijd weer geschitterd in afwezigheid (of is het van afwezigheid?)
Dus ik waag me er weer eens aan om wat te schrijven.
Onze dreumes heeft besloten om te gaan kruipen. Waarschijnlijk vond hij zelf ook dat het lang genoeg geduurd heeft en twee dagen na zijn verjaardag werden voorzichtig de eerste schuifjes over de houten vloer gewaagd. Het was natuurlijk erg bijzonder dat hij nu overal bij kon komen met zijn grijp-grage handjes!

Dus een dag later zijn wij als ouders ook maar eens op handen en knieën de kamer en keuken door gekropen om op de loer liggend gevaar op te speuren en uit de weg te ruimen.
En voor een kleintje is dat toch meer dan je verwacht, althans, dat waren onze bevindingen.

Verder zijn we natuurlijk heerlijk aan het genieten van het weer.
Op MP kwamen we een aantal vierkante meters graszoden tegen die gratis op te halen waren! Dus het grasveldje voor zoonlief is aangelegd!
Ook het gevoel van gras onder de handen vond meneer een bijzonder iets. Net als de eerste hap zand. Schijnbaar was dat prima te eten want ook de tweede en derde hand vol zand gingen braaf richting zijn mondje.....

Voor wat betreft het consuminderen, daarmee staat het meeste op een laag pitje. Althans, ik ben er gewoon niet heel actief mee bezig. Het boodschappenbudget houdt nog steeds stand en ook het nadenken alvorens aan te schaffen probeer ik me braaf aan te houden.
Helaas is het bijhouden van het kasboek een beetje in een slop geraakt. Dat zal ik toch wel weer een beetje moeten oppakken als ik wat meer fut heb om er mee bezig te gaan, maar vooralsnog zit ik liever met een boekje achter het huis in de zon.
Zoonlief in zijn reisbedje als box ernaast en we genieten de hele middag met z'n tweeën!

Vanavond mag ik weer de nachtdienst in. Gelukkig voor mij wordt het weer iets minder de komende dagen en is het minder erg om overdag te moeten slapen.

Ik duik nu gauw weer met mijn boekje en zoon de zon in!
Fijne dag verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten