Totaal aantal pageviews

vrijdag 4 maart 2011

Keuken deel 2

Zoals eerder te lezen was zijn we naar de keukenzaak gegaan om de boel af te blazen. Meneer was enigszins gepikeerd hadden wij het idee, maar kon ons niet zoveel schelen. Hij is wel bereid om de kasten e.d. te leveren als wij er voor kiezen om de apparatuur via internet te bestellen.

Eigenlijk hadden we bedacht om het verbouwplan maar te wijzigen en toch eerst de badkamer te doen. Dit gaat volgens ons veel minder kosten en kunnen we zelf doen.

Maar, kreeg gisteren van manlief te horen dat zijn ouders ons heel graag een nieuwe keuken gunnen en die willen ons een renteloze lening verstrekken!

Vind het erg lief, maar weet niet of het heel verstandig is. Het zijn schatten hoor, hebben een goede relatie met hen. Maar ergens heb ik altijd zoiets van..... mwah, geld lenen van familie? ........
Ik weet wel dat we in staat zijn om het ditzelfde jaar nog af te lossen, dus wat dat betreft is het ook wel te doen én we hebben dan de keuken die we willen.......

Dit zou em moeten worden, zonder streepje en langwerpige handgrepen. En uiteraard passend in de ruimte die we hebben.


Gaan eerst zaterdag nog bij een andere zaak dezelfde keuken laten uitrekenen. Wellicht hebben ze ook nog andere ideeen ofzo.

Zijn er mensen die ervaring hebben met het lenen van geld van familie? Wat zouden jullie doen?

Fijne dag allemaal, ga straks nog even werken tot 23.30......... pfffffffffffff

Geen opmerkingen:

Een reactie posten